Tag Archives

2 Articles
Assassin’s Creed: Pirates tani mund ta luani edhe nga Internet Explorer

Assassin’s Creed: Pirates tani mund ta luani edhe nga Internet Explorer

Ubisoft ka lëshuar një version të veçantë të lojës Assassin’s Creed: Pirates për shfletuesin Internet Explorer, loja është krijuar duke përdorur HTML, grafikën WebGL dhe JavaScript.

Ky version është alternativë e versionit aktual që është në dispozicion për iOS dhe Android. Loja funksionon për versionin IE 11 për Desktop si dhe tablet dhe smartphone.

Ubisoft është raportuar se ka qenë në gjendje të arrij të njëjtin grafikë të lojës nëpërmjet ueb shfletuesit duke përdorur një motor të ri 3D të quajtur Babylon.js. Zhvilluar nga një numër i inxhinierëve në Microsoft ky motor është ndërtuar nga zeroja. Për më shumë detaje shih videon e më poshtme:

Ubisoft publikon trailer-in e lojës së ardhshme “Assassin’s Creed Unity”

Ubisoft publikon trailer-in e lojës së ardhshme “Assassin’s Creed Unity”

Ubisoft gjatë fundjavës ka konfirmuar se loja e ardhshme e tyre e serisë Assassin’s Creed do të luhet në kohën e Revolucionit Francez dhe do të quhet Assassin’s Creed Unity.

Në të njëjtën kohë Ubisoft ka publikuar gjithashtu edhe video Trailer-in e shkurtër për ketë lojë, që pritet të jetë gati për shitje nga periudha e festave të fundvitit. “Në lojën e re Assassin’s Creed kemi punuar për më shumë se tre vjet edhe pse nuk ishim tamam të gatshëm për të treguar vizionin tonë të plotë në një version tjetër të kësaj lojë,” kanë thëna ata.

Kështu që me poshtë mund të shihni një pamje të parë nga Assassin’s Creed Unity. /ameble

[youtube id=”wLcjwqXATIM” width=”600″ height=”350″]