Tag Archives

2 Articles
Asus ZenWatch është në stok në Google Play dhe Best Buy

Asus ZenWatch është në stok në Google Play dhe Best Buy

Para disa ditësh, Asus ZenWatch doli në Google Play me çmimin 199 dollarë dhe me njoftimin që do të vinte së shpejti. Tani kjo smartwatch mund të blihet nga Google Play dhe Best Buy, ku thuhet se pakoja niset brenda 1-2 ditësh.

ZenWatch është një pajisje interesante që bën pjesë në “klubin e AW” (smartwatch Android Wear). Megjithëse nuk ka ekran rrethor si Moto 360, dizajni i saj të tërheq vëmendjen më shumë sesa orët e tjera Android Wear që janë edhe më të shtrenjta se ZenWatch si për shembull Sony Smartwatch 3, LG G Watch dhe Samsung Gear Live. ZenWatch ka disa opsione më shumë se këto orë, duke përfshirë një aplikacion Find My Phone dhe disa opsione për monitorimin e shëndetit që ofrohen vetëm nga Asus.

Për të krijuar një vizion më të qartë rreth kësaj ore, shikoni videon e mëposhtme.

Ora e mençur nga Asus shfaqet në një video të shkurtër

Ora e mençur nga Asus shfaqet në një video të shkurtër

Pak ditë para ngjarjes së ardhshme për teknologji IFA 2014 gjatë së cilës mund të paraqiten shumë pajisje të reja dhe gjithashtu dizajne të reja të orëve të mençura (smartwatch), Asus ka publikuar një video të shkurtër të orës së tyre të re të emëruar ZenWatch.

Asus ZenWatch pritet të shfaqet me platformën Android Wear nga Google dhe çmim i tij pritet të jetë rreth 150$.

Video 30 sekondëshe e publikuar nga Asus zbulon më shumë informacione në lidhje me dizajnin e orës, megjithatë nuk jepet asnjë informacion në lidhje me karakteristikat e tij. Krye-shefi i Asus-it, Jerry Shen me herët kishte deklaruar se dizajni i Asus smartwatch do të jetë më i rafinuar se sa konkurrentët e tij, si dhe do të ketë çmimin konkurrues.

https://www.youtube.com/watch?v=GvzkwpQbO50

Më shumë detaje dhe një prezantim më të gjerë pritet ta shohim në ngjarjen IFA 2014 që mbahet javën e ardhshme nga 3 Shtatori në Berlin. /ameble