Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Audio Player"

Etiketa: Audio Player

Pati shumë thashetheme për prezantimin e një Sony Walkman të ri në CES 2015 dhe këto thashetheme rezultuan të vërteta. Sot u prezantua Sony...