Tuesday, 22 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Baldur’s Gate 2"

Etiketa: Baldur’s Gate 2

Përdoruesit e Android-it, Linux-it dhe iPhone-it me pa durim janë duke pritur ardhjen e lojës Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition (botim i zgjeruar), e cila...