Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "BBC Store"

Etiketa: BBC Store

BBC ka lansuar shërbimin online të tyre BBC Store, ku mund të blihen dhe shkarkohen shfaqjet televizive. Ky shërbim posedon shumë shfaqje televizive klasike dhe gjithashtu...