Tag Archives

2 Articles
Asus ZenWatch është në stok në Google Play dhe Best Buy

Asus ZenWatch është në stok në Google Play dhe Best Buy

Para disa ditësh, Asus ZenWatch doli në Google Play me çmimin 199 dollarë dhe me njoftimin që do të vinte së shpejti. Tani kjo smartwatch mund të blihet nga Google Play dhe Best Buy, ku thuhet se pakoja niset brenda 1-2 ditësh.

ZenWatch është një pajisje interesante që bën pjesë në “klubin e AW” (smartwatch Android Wear). Megjithëse nuk ka ekran rrethor si Moto 360, dizajni i saj të tërheq vëmendjen më shumë sesa orët e tjera Android Wear që janë edhe më të shtrenjta se ZenWatch si për shembull Sony Smartwatch 3, LG G Watch dhe Samsung Gear Live. ZenWatch ka disa opsione më shumë se këto orë, duke përfshirë një aplikacion Find My Phone dhe disa opsione për monitorimin e shëndetit që ofrohen vetëm nga Asus.

Për të krijuar një vizion më të qartë rreth kësaj ore, shikoni videon e mëposhtme.

Best Buy hynë në botën e Tabletëve

Best Buy hynë në botën e Tabletëve

Besoni apo jo, kompania e mirënjohur e shitjeve online BestBuy tani ka zgjeruar veprimtarinë e saj duke filluar të prodhojë edhe tabletë. Siç duket kjo e fundit po përsëritë të njëjtën histori me atë të Amazon e cila pati një sukses të madh kur lansoj tabetët e markës Kindle.

Nga të dhënat që kemi mbledhur përflitet se kompania BestBuy po përgatitet që me datën 11Nentor të publikojë tabletin e saj të parë me emrin Insignia Flex i madhësisë 9.7-inc. Nga ajo çfarë është zbuluar mund të themi se çmimi qe kjo pajisje do mbajë është në mes 239$  deri 259$.

Nëse ky lajm del të jetë i vërtet atëherë kjo pajisje mundë të jetë ndër tabletët më të lirë që BestBuy do të ofroj në dyqanin e saj gjatë kësaj sezone. Nga specifikat harduerike e tëra qe është zbuluar është procesori i kapacitetit 1Ghz dy-bërthamorë dhe jetëgjatësi të baterisë deri në 10 orë.

|ameble|  [divider top=”0″]