Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Bill Gates"

Etiketa: Bill Gates

Microsoft sot, pas shumë muajsh spekulime i dha fund përzgjedhjes së kryeshefit të ri dhe kështu zyrtarisht ka emëruar Satya Nadella. Nadella ka qenë...

Në rrjetet sociale ka filluar të shpërndahet me të madhe një fotografi e themeluesit të kompanisë gjigante Microsoft, Bill Gates.Deri më tani kjo foto...

Në përpjekje për të inkurajuar nxënësit të mësojnë programimin dhe të bëhën kodues, disa njërës të famshëm të botës së teknologjisë dhe jo-teknologjisë kanë...

Krijuesi dhe ish udhëheqësi ekzekutiv i Microsoft-it, Bill Gates në një intervistë të tij me "CBS This Morning" ka qenë kritik i strategjisë së...

Themeluesi dhe ish-shefi ekzekutiv i Microsoft-it, Bill Gates është ulur dhe ka folur për herë të parë në lidhje me fillimin e ardhshëm të...

Mediat nga Forbes raportojnë se Bill Gates, Warren Buffett dhe Larry Ellison kanë një rritje prej 7 - 8 miliard $. Me këtë rritje...