Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "BlackBerry 10"

Etiketa: BlackBerry 10

Pas disa modeleve të reja Android që janë prezantuar nga kompani tjera, edhe BlackBerry sot ka dal në skenën e Kongresit Botëror të pajisjeve...

BlackBerry ka bërë edhe një njoftim tjetër që me të vërtetë na bën të mendojmë se çfarë po bën kjo kompani. Ata kanë njoftuar...

Kompania kanadeze BlackBerry ka njoftuar se ka formuar një komision të veçantë me bordin e drejtorëve që të gjejnë "alternativa strategjike" për të ngritur...

Mjerisht, nëse keni pritur të keni aplikacionin Instagram në platformat tjera përveç iOS dhe Android, siç ishte spekuluar dhe nuk ndodhi për platformën Windows...

E fundit që kemi dëgjuar ka qenë që WhatsApp nuk kishte plane të menjëhershme për përgatitjen e një aplikacioni për Blackberry 10. Kjo në...

Pas shpalljes së smartphone-it BlackBerry Z10, RIM apo siç quhet tani Blackberry kanë shfaqur gjithashtu edhe smartphone-in tjetër të ri BlackBerry Q10, i cili...

RIM ka shfaqur zyrtarisht platformën e tyre të re BlackBerry 10 dhe gjithashtu smartphone-in e parë të emëruar BlackBerry Z10 që tani posedojm të dhëna...

Lenovo po kërkon për rritjen e njësisë së tyre për celular, dhe janë duke shqyrtuar blerjen e ndonjë kompanie të celularëve, që rezulton se...

RIM po bëhet gati për lançimin e sistemin e tyre operativ BlackBerry OS 10, i cili është planifikuar të fillojë më 30 janar, dhe...

Platformat iOS dhe Android, secili kanë më shumë se gjysmë milioni aplikacione, kështu që keni mjaft për të zgjedhur. Mirëpo tani ani edhe platforma...

Dje është zbuluar se RIM (Research In Motion, kompani kanadeze që merret me zhvillimin e platformës mobile BlackBerry), pritet të shpall sistemin operativ BlackBerry...

Disa nga ju mund të keni dëgjuar, se aplikacioni WhatsApp kohët e fundit është përditësuar për platformën Windows Phone 8, sistemi e fundit operativ...