Tag Archives

2 Articles
5 Smartphone të fundit të lansuar në treg

5 Smartphone të fundit të lansuar në treg

Në vijim do të ju njoftojmë për 5 Smartphone të fundit të lansuar në treg duke përfshirë disa prej karakteristikave kryesore të tyre.

 

BlackBerry Z10

 • Procesori – Dual core 1.5GHz,
 • Sistemi Operativ – BlackBerry 10 OS
 • RAM – 2 GB
 • Ekrani – 4.2 inç Kapacitiv me prekje me rezolucion 1280×768 pixels
 • Kamera e pasme – 8 megapixel me auto-fokus
 • Kamera fronatle – 2 megapixel
 • Hapësira e brendshme – 16 GB

 

BlackBerry Q10

 • Procesori – Dual core 1.5GHz
 • Sistemi Operativ – BlackBerry 10 OS
 • RAM – 2 GB
 • Ekrani – 3.1 inç Amoled me rezolucion 720×720 pixela.
 • Kamera e pasme – 8 megapixel me auto-fokus
 • Kamera fronatle – 2 megapixel
 • Hapësira e brendshme – 16 GB

 

Acer Liquid C1

 • Procesori – 1.2 GHz
 • Sistemi Operativ – Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich)
 • RAM –  1 GB
 • Ekrani – 4.3 inç IPS LCD me rezolucion 540 x 960 pixela.
 • Kamera e pasme – 8 megapixel me auto-fokus
 • Kamera fronatle – 0.3 megapixel VGA
 • Hapësira e brendshme – 4 GB

LG Optimus L7 II Dual 

 • Procesori – Dual-core 1 GHz
 • Sistemi Operativ – Android OS, v4.1 (Jelly Bean)
 • RAM –  1 GB
 • Ekrani – 4.3 inç IPS LCD me rezolucion 480 x 800 pixela.
 • Kamera e pasme – 8 megapixel me auto-fokus
 • Kamera fronatle – 0.3 megapixel VGA
 • Hapësira e brendshme – 4 GB

Samsung Galaxy Express

 • Procesorë – 1.2 GHz dual-core
 • Sistemi Operativ – Android (Jelly Bean)
 • RAM – 1 GB
 • Ekrani – 4.5 inç Super AMOLED me rezolucion 480×800 pixels
 • Kamera e pasme – 5 megapixel me LED flash kryesor
 • Kamera fronatle – 1.3 megapixel
 • Hapësira e brendshme – 8 GB |ameble| [divider top=”0″]

 

BlackBerry Q10 i ri me tastierë QWERTY

BlackBerry Q10 i ri me tastierë QWERTY

Pas shpalljes së smartphone-it BlackBerry Z10, RIM apo siç quhet tani Blackberry kanë shfaqur gjithashtu edhe smartphone-in tjetër të ri BlackBerry Q10, i cili është me tastierë QWERTY.

BlackBerry Q10 është i pajisur me platformën e re BlackBerry 10, dhe përmban procesor dual core 1.5GHz, 2GB RAM dhe 16GB hapësirë të brendshme, ekranin alsoa 3.1 inç Amoled me rezolucion 720×720 pixela.

Karakteristikat tjera të këtij modeli përfshijnë, kamera të njëjta sikur në BlackBerry Z10, atë frontale 2 megapixel, kurse në pjesën e pasme 8 megapixel. |ameble| [divider top=”0″]