Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "BLU Studio Mini LTE"

Etiketa: BLU Studio Mini LTE

BLU nuk është një markë e njohur krahasuar me kompanitë e mëdha të tilla si Samsung dhe Apple, por ky prodhues amerikan ka gdhendur...