Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Boeing"

Etiketa: Boeing

Shumica nga ne kemi fluturuar me aeroplanë dhe kemi dëgjuar vërejtjen e njëjtë para nisjes, që thonë “ju lutem të fiken të gjitha pajisjet elektronike”...