Tag Archives

2 Articles
Pajisjet Bose në shitje prapë nga Apple Online Store

Pajisjet Bose në shitje prapë nga Apple Online Store

Një numër pajisjesh Bose janë kthyer prapë në Apple Online Store, pasi që ishin larguar dy muaj më parë. Spikeri i shumë njohur i kompanisë SoundLink Bluetooth është një nga tri pajisjet që tani janë në dispozicion para festave të fundvitit, ku bëhen shitje të mëdha.

Bose-Apple 1

 

Është ende e paqartë se pse Apple kishte larguar pajisjet Bose nga dyqanet e saj, mendohet se arsyeja mund të jetë blerja e kompanisë Beats. Vetëm tetë javë më vonë, tani kufjet Bose QuietComfort, spikeret SoundLink Bluetooth dhe SoundLink Mini Bluetooth mund të blihet përsëri nga Apple.com. Apple ka rikthyer gjithashtu vlerësimet e konsumatorëve që këto pajisje kishin marrë më herët nëpërmes ueb-faqes.

Të tri këto pajisje janë në dispozicion me transport falas brenda SHBA-ve, ose mund t’i blini dhe merrni ato nga ndonjë dyqan më i afërm i Apple-it. /ameble

Bose SoundLink Air – sistem për zërim e përkrahur nga Apple

Bose SoundLink Air – sistem për zërim e përkrahur nga Apple

Kompania Bose që është shumë e njohur dhe e specializuar në pajisjet audio për zërim ka njoftuar për lançimin e sistemit të zërit e përkrahur nga Apple, qe është emëruar Bose SoundLink Air. Ajo mundëson te manipuloni me muzikën duke komanduar atë nga pajisjet me sistem operativ iOS, si iPhone, iPad dhe iPod touch duke përdorur Apple AirPlay.
Bose SoundLink Air vjen me një kontroll të largët infra të kuqe (infrared remote control) dhe gjithashtu përmban një port AUX që ju mundëson të kyçni pajisje tjera audio, MP3 etj.
Bose SoundLink Air do të jetë në dispozicion për 349 dollar dhe opcionale është bateria me mbushës që do të shitet me pakicë për 89 dollar. |ameble| [divider top=”0″]