Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Brazil 2014"

Etiketa: Brazil 2014

Për informatë, loja e parë e kampionatit botëror është të enjten e ardhshme, me 12 Qershor mes Brazilit dhe Kroacisë. Para se të filloj...