Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Business Tuesday #13"

Etiketa: Business Tuesday #13

Prezantuesit në Business Tuesday #13 thanë se trendet e fushës së teknologjisë do vazhdojnë të jenë aplikacionet për pajisje mobile të mençura dhe për...