Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Business Tuesday #14"

Etiketa: Business Tuesday #14

"Business Tuesday" i katërmbëdhjetë me radhë, organizuar nga Innovation Centre Kosovo (ICK) do të mbahet sot (të martën)  më 11 shkurt  2014 dhe do të fokusohet në një diskutim të pasuruar me disa...