Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Cardboard virtual reality"

Etiketa: Cardboard virtual reality

Me sasinë e pijeve Coca-Cola që konsumohet për çdo vit, i bie që i gjithë paketimi dhe kartonët e tyre gjithashtu hidhen në bërllok....