Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "CarPlay"

Etiketa: CarPlay

Apple sot zyrtarisht ka njoftuar për Apple CarPlay, të cilët bashkë me prodhuesit kryesorë të automjeteve që përfshinë Ford, Ferrari dhe Mercedes-Benz, do të...