Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "CDMA"

Etiketa: CDMA

Me herët, me siguri se ju ka bezdisur ai momenti kur keni blerë një telefon celular të ri dhe ju është dashur ti ruani...