Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Change.org"

Etiketa: Change.org

Sot herët është raportuar nga Google së do ta mbyllë shërbimin Google Reader RSS të tyre më datë 21 Korrik, dhe menjëherë pas lajmit për...