Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Chat 2.0"

Etiketa: Chat 2.0

Kur për herë të parë në vitin 2014 Snapchat prezantoj opsionin për mesazhe, për atë kohë ishte një punë e madhe, duke kombinuar tekstin dhe videon...