Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Chris Hurley"

Etiketa: Chris Hurley

Bashkë-themeluesi i YouTube-it Chris Hurley ka zbuluar se është duke bërë plane për fillimin një portali të ri për video streaming dhe shpërndarjen e...