Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Chrome Beta"

Etiketa: Chrome Beta

Google nga tani u mundëson përdoruesve të iOS-it që të testojnë versionin Beta të Chrome-it, e cila në heshtje ka shtuar përkrahjen për iPhone dhe iPad në...