Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Chrome"

Etiketa: Chrome

Google nga tani u mundëson përdoruesve të iOS-it që të testojnë versionin Beta të Chrome-it, e cila në heshtje ka shtuar përkrahjen për iPhone dhe iPad në...

Google ka lansuar aplikacionin Hangouts për sistemet operative Chrome dhe Windows. Aplikacioni i ri nënkupton se nuk keni nevojë të hapni shfletuesin për të...

Kompania Dell ka njoftuar për laptopin e tyre të ri Chromebook 11, një laptop i cili për kompaninë është i pari që vjen me...

Zëvendës presidenti i lartë i Google-it gjithashtu personi kyç në krye të Android-it dhe Chrome-it, Sundar Pichai, siç edhe kemi paralajmëruar sot pritet të...

Kompania Google ka lëshuar një përditësim të ri për aplikacionin Chrome në Android, duke shtuar kështu mundësitë automatike për përkthim që aktivizohet kur vizitoni...

Nga tani ju mund të flisni me kompjuterin tuaj sikur me ndonjë person, mirëpo nëse posedoni shfletuesin Google Chrome. Aftësia për bisedë nga makina...

  Kur është fjala për zgjedhjen e shfletuesit për Internet, ka shumë nga to që përdoruesit mund të zgjedhin, të tilla si Internet Explorer dhe...

Pajisjet me “Chrome” Pajisjet Chrome janë një llojë i ri i kompjuterëve me qëllimin e vetëm për t'ju mundësuar njerëzve të kenë qasje më të...

Sipas informacioneve të fundit Acer është duke u përgatitur për lirimin e gjeneratës të dytë të Chromebook nga mesi i tetorit, dhe shpreson që...

Interneti është një medium i lirë dhe pa cenzurë, për këtë arsye është i pasigurt për fëmijët. Të jesh prind në epoken digjitale është...

Google ka njoftuar për një funksion të ri kërkimi për smartphone dhe tableta. Ky funksion i ri quhet Handwrite(dorëshkrimi), kjo ju mundëson qe të...

Përditësimi (update) i fundit nga Google për Android - Jelly Bean, ofron shumë gjëra të reja, mirëpo, njëra prej ndryshimeve kryesore është mos-përkrahja e...