Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Cisco Systems"

Etiketa: Cisco Systems

Edhe më shumë dhimbje, Heartbleed ka prekur gjithashtu edhe Router-at. Kompanitë e mëdha Cisco Systems dhe Juniper Networks kanë njoftuar së virusi Heartbleed është...