Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Cisco"

Etiketa: Cisco

Në botë sot ka më shumë se 3 miliard përdorues të rregullt të Internetit, pjesë e kësaj jemi edhe ne dhe atë në baza...

Të nderuar miq të Ameble-së, është koha kur shumë prej jush keni mbaruar shkollën e mesme dhe jeni duke u përgatitur që të regjistroheni...

Kompania private Belkin ka njoftuar se ka arritur një marrëveshje me Cisco-n për të blerë biznesin e tyre Linksys (Home Networking Business), duke përfshirë këtu...

Cisco është paditur për shkelje te rregullave të markës tregtare mbi një nga fushatat e saj të marketingut. Universiteti East Carolina në Greenville, North...

Cisco është duke u përgatitur për shitjen e pjesës së router-ave Wireless Linksys, sipas Bloomberg. Gjigandi i teknologjisë si duket ka kontraktuar kompaninë Barclays për...

Apple ka rënë ne dakord për ta blerë kompaninë me të njohur "AuthenTec" qe merret më sigurinë e telefonave, në një marrëveshje me vlerë...

Shërbimi “Cisco Connect Cloud”, ka shkaktuar mjaft probleme dhe zhurmë, pasi qe ka lëshuar një automatik update për firmware të Router-ve. Poseduesit e Router-ve specifik...