Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Cityville"

Etiketa: Cityville

Marrëveshja ekzistuese midis Facebook dhe Zynga është vendosur të përfundojë, duke kufizuar kështu punën e zhvilluesve të lojëra qe bëjnë për një miliard përdorues...