Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Coca Cola"

Etiketa: Coca Cola

Me sasinë e pijeve Coca-Cola që konsumohet për çdo vit, i bie që i gjithë paketimi dhe kartonët e tyre gjithashtu hidhen në bërllok....