Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Code.org"

Etiketa: Code.org

Në përpjekje për të inkurajuar nxënësit të mësojnë programimin dhe të bëhën kodues, disa njërës të famshëm të botës së teknologjisë dhe jo-teknologjisë kanë...