Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Code"

Etiketa: Code

Nëse Mark Zuckerberg dhe Bill Gates thonë ashtu, atëherë duhet të jetë e vërtetë, të mësuarit se si të programohet është arsimimi i ri.Merrni...