Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Cyanogen Inc."

Etiketa: Cyanogen Inc.

Para disa ditëve nga Cyanogen është njoftuar se është duke punuar në një version të ri të ndarë nga Android-i. Versioni i ri i OS-it do...

Të kesh një logo të veçantë është shumë e rëndësishme për një kompani, dhe Cyanogen Inc. duket se e ka kuptuar këtë gjë. Kompania...