Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Dhuratë"

Etiketa: Dhuratë

Sigurisht që të gjithë në shtëpi apo banesë kanë pika të zeza me teknologjinë e tanishme Wi-Fi. Megjithatë me përmirësimin e teknologjisë edhe Router-at...

Në bashkëpunim me Mega-Electronics kemi përsëri një dhuratë për lexuesit tanë, andaj për të qenë fitues potencial klikoni mbi linkun e më poshtëm dhe...

Dhurata e radhës është mundësuar nga shitorja “Mega-Electronics”, për një nga lexuesit e portalit tonë apo fansit të Mega-Electronics.E gjitha qe duhet të bëni për të...

Dhurata është mundësuar nga një dashamirë dhe fans i ynë, Alp Kasemi, i cili dërgoj ketë mbrojtës shumë funksional për t’i dhuruar njërit prej lexuesve...