Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "DJI Phantom 2"

Etiketa: DJI Phantom 2

Inovacioni DJI për ata që nuk e din është një kompani kineze me seli në Shen Zhen e cila prodhon pajisje komerciale dhe rekreative. Që nga...