Tuesday, 22 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "DN4 ROM"

Etiketa: DN4 ROM

Samsung Note 2 ende mbetet një telefon/phablet mjaft i pëlqyer, edhe pse është i prapambetur në performancë dhe specifika. Falë grupit të programuesve Team...