Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Doku: TECH"

Etiketa: Doku: TECH

IPKO Foundation në bashkëpunim me Share Foundation dhe Dokufest kanë shpalosur sot detaje nga DOKU:TECH, projekti më i ri që do sjellë teknologjinë e...