Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Dong Nguyen"

Etiketa: Dong Nguyen

Flappy Bird do të bëjë kthimin e tij triumfues në muajin Gusht. Krijuesi Dong Nguyen ka thënë nëpërmes Twitter se loja e ardhshme në të...

Zhvilluesi i lojës Flappy Bird, Dong Nguyen kishte shkaktuar debat të madh në momentin kur kishte tërhequr lojën nga AppStore dhe Google Play. Por si...