Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "DoorBot"

Etiketa: DoorBot

Është zile muri me lidhje Wi-Fi, kamerë, me bateri dhe pa kabllo, që u mundëson të shihni kush është në derën tuaj nëpërmes smartphone-it. Gjithashtu...