Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Download"

Etiketa: Download

Google ka njoftuar sot se nga tani e tutje, përdoruesve ju mundësohet të shkarkojnë të dhënat e tyre nga shërbimi Gmail dhe Google Calendar....