Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Droid MINI"

Etiketa: Droid MINI

Thashethemet e me hershme ishin se Motorola është duke punuar në disa pajisje mobile Droid dhe tani ajo zyrtarisht ka njoftuar për 3 modele:...