Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "E3"

Etiketa: E3

Microsoft ka konfirmuar kohën dhe datën e konferencës së tyre E3 që mbahet çdo vit. Deri më tani nuk duket se do të ketë...

Electronic Entertainment Expo (E3) fillon nesër, dhe nga kompanitë më të mëdha të video lojërave pritet të shfaqin të rejat e tyre për gjatë...

E3 (Electronic Entertainment Expo) është ekspozita më e madhe në Amerikën e Veriut që nxjerr në pah video lojërat e të gjitha formave dhe...