Tuesday, 22 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Eco Bubble"

Etiketa: Eco Bubble

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, në vijim kemi bërë prezantimin e Lavatriçes EcoBubble, Modeli: WF80F5E0W2W nga prodhuesi Samsung.Çka është EcoBubble dhe si funksionon? Teknologjia EcoBubble e merr detergjentin...