Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Eee Pad"

Etiketa: Eee Pad

Me dizajn ultra të hollë dhe peshë super të lehtë, ASUS Transformer Prime vjen për të vendosur një standard të ri në dizajnin e...