Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Ekskluzive"

Etiketa: Ekskluzive

Pas postimeve të djeshme të fotografive të Samsung Galaxy S4 nëpër ueb faqe dhe forume të ndryshme, sot është zbuluar edhe një video në...

(Ekskluzive)Për të gjithë ata që kanë qenë duke pritur për të blerë smartphone-in Google LG Nexus 4, me kënaqësi ju njoftojmë se pak minuta...

Vizitorë të nderuar të Ameble, duam të raportojmë para jush që nga ora 22:18 deri në ora 22:28 sipas orës tonë lokale, njëra ndër...

Kompania e njohur Taivaneze HTC siç duket nuk ka të ndalur. Pas publikimit të serisë së smartphone-ve HTC Windows Phone 8X ,8S dhe One...

(EKSKLUZIVE) Kanë mbetur edhe pak orë para publikimit të Samsung Galaxy S3 Mini dhe siç duket entuziazmi i madh për ta shfaq këtë vegël të...