Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Elektronik"

Etiketa: Elektronik

Hulumtuesit nga kolegji Imperial në Londër kanë treguar se ata mund të ndërtojnë portat logjike nga bakteret e padëmshme gut dhe ADN-ja. Këto janë...