Tag Archives

2 Articles
Epson njofton për shtypësin Wirless “WorkForce WF-100”

Epson njofton për shtypësin Wirless “WorkForce WF-100”

Për ata që udhëtojnë shumë, shtypja e një dokumenti mund të jetë nganjëherë problem. Para se të niseni në ndonjë takim nga zyra keni shtypur dokumentet e duhura, mirëpo nganjëherë keni harruar diçka, për ketë Epson ka lansuar një shtypës (printer) me Wirless, WorkForce WF-100, që mund të përdoret kudo.

Epson WorkForce WF-100

Sipas kompanisë, ky është shtypësi pa tela “më i lehtë dhe më i vogël në botë”, dhe siç po e shihni në imazhin e mësipërm që është krahasuar me një çantë të madhësisë normale, që duhet të pranojmë se duket vërtet i vogël.

Ky shtypës vjen me lidhjen WiFi që mundëson lidhjen me smartphone, tablet dhe laptop. Gjithashtu posedon baterinë, që do të thotë se nuk është e nevojshme të lidhet në rrymë. I bie që mund të përdoret përderisa jeni në makinë, jashtë në ambiente të hapura apo kudo tjetër.

Për ata të cilët janë të interesuar Epson WF-100 do të dal në shitje online këtë muaj, kurse nëpër shitore me pakicë nga Janari 2015. Çmimi pritet ta jetë 350$. /ameble

Epson shpalos projektorin e ri 3D Home Cinema 750HD

Epson shpalos projektorin e ri 3D Home Cinema 750HD

Epson ka lansuar një projektor të ri kino për shtëpi që radhitet në linjën PowerLite. Projektori i ri është quajtur PowerLite Home Cinema 750HD dhe përkrah të dy opsionet 2D dhe 3D. Ky projektor përdor teknologjinë 3LCD dhe ka një çmim çuditërisht të ulët. Do të jetë në dispozicion nga fundi i marsit për 899 $.

 Projektori ofron 3000 lumens dritë (njësi e flluskave të shkëlqimit) dhe ngjyra të lehta, gjithashtu vjen me rezolutë të plotë HD në përmbajtjen 2D, ose 720p me përmbajtje aktive 3D.

Pajisja vjen me një palë syze të vetme aktive 3D dhe ka lente zoom optik 1,2 herë. Mund të shfaq imazhe deri në 300 inç në sipërfaqen e projektimit 11 metra.

Posedon komponentët HDMI dhe lidhjet USB. |ameble| [divider top=”0″]