Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Evi"

Etiketa: Evi

Ndoshta dikujt i kujtohet Evi, një aplikacion për zë në iPhone i cili është i ngjashëm me Apple Siri, dhe si duket ketë aplikacion...