Tag Archives

2 Articles
Asus po punon në një smartwatch të lirë

Asus po punon në një smartwatch të lirë

Asus SmartwatchThashethemet e fundit janë se kompania Asus po planifikon të lansoj një smartwatch me Android Wear me një çmim të lirë. Sipas një raporti nga TechCrunch, ky smartwatch pritet të lansohet në Shtator dhe do të jetë me ekran Amoled dhe çmimi i tij do të jetë ndërmjet 99$ (72) dhe 149$ (108).

Emri i njohur @evleaks nuk mund të jap detaje më shumë, por përmend duke thënë se kjo orë e mençur nga Asus është koduar Robin dhe synon të jetë pajisja më e hollë e kësaj kategorie.

Nëse lajmi është i vërtetë, atëherë me çmimin e spekuluar ky model mund të jetë një konkurrues i madh ndaj Samsung Gear Live, Motorola Moto 360, dhe LG G Watch të cilët u prezantuan në ngjarjen Google I/O gjatë kësaj jave. /ameble

Shfaqen imazhe të smartphone-it Nexus 5 me ngjyrë të bardhë

Shfaqen imazhe të smartphone-it Nexus 5 me ngjyrë të bardhë

Vetëm disa ditë pas rrjedhjes së disa fotove për smartphone-in Nexus 5 me ngjyrë të zezë që ishin shfaqur online, tani është shfaqur versioni me ngjyrë të bardhë.

Llogaria në Twitter @evleaks, e cila edhe me herët ka shfaqur imazhet e para për shumë pajisje, duke përfshirë edhe versionin e zi Nexus 5, tani ka bërë një tweet me foton e versionit të bardhë, bashkë me lajmin për pajisjen që mund të prezantohet me datë 1 Nëntor. Edhe pse në foto nga para duket me ngjyrë të zezë, nga mbrapa duket i bardhë.

LG Nexus 5

Detaje rreth karakteristikave të tij ende mbahen të fshehura, mirëpo kur ishte shfaqur aksidentalisht tek Google Play Store çmimi i tij ishte 349 $ për modelin 16GB .

Edhe pse Nexus 5 është përfolur shume qe do të prezantohet gjatë fundit të këtij muaji, modeli i paraprak Nexus 4 tanimë nuk gjendet në dispozicion për blerje nëpërmjet Google Play Store, duke menduar se gjenerata e ardhshme e pajisjes pritet të vij shumë shpejt. |ameble|