Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Facebook First"

Etiketa: Facebook First

Facebook gjatë një konference të posaçme për shtyp ka vendos ti jap fund thashethemeve dhe spekulimeve të shumta. Ajo sot po përgatitet për ti...