Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Facebook Hacked"

Etiketa: Facebook Hacked

Khalil Shreateh nga Palestina, një haker i cili konsideron vetën “white hat hacker”(analist i sigurisë në IT i cili zbulon mangësitë dhe raporton ato),...