Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Facebook Hacker Cup"

Etiketa: Facebook Hacker Cup

Facebook Hacker Cup është një konkurs vjetor në mbarë botën ku hakerat konkurrojnë kundër njëri-tjetrit për të zgjidhur algoritme dhe për të fituar para...