Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Facebook Lite"

Etiketa: Facebook Lite

Facebook ka menduar dhe për përdoruesit e smartphonëve Android me specifika të dobëta dhe ka lançuar sot një aplikacion që funksionon vetëm në disa...